Strandcamping på en dejlig ø med mange aktiviteter

Hold strandcamping på Sønderborg Camping i Jylland. Vi er en familievenlig campingplads for campister i alle aldre. I kan også leje hytter året rundt. Vi ligger på øen Als i Sønderjylland, og derfor kan du næsten altid se vand, uanset hvor du er.

Der er børnevenlige badeforhold, og I skal blot gå 300 meter for at komme hen på den bløde og varme sandstrand. I kan også surfe og sejle, når I er på strandcamping. Og skulle det blæse fra den ene side, så kan I altid bade på den anden side af øen.

Kombiner cafelivet med strandcamping

​Vi tilbyder en dejlig strandcamping, hvor der er mange muligheder for naturoplevelser, udflugter og cykelture. Der er kun omkring 20 kilometer til grænsen, så I kan også køre til Tyskland. Men I kan også besøge Sønderborg, som er kun 5-10 minutters gang væk. 

​Byen byder på mange historiske minder, og I kan samtidig tage på shopping. Desuden er der en perlerække af restauranter og små hyggelige fortovscafeer.

Moderne faciliteter og veludstyret kiosk

​Selve pladsen kan rumme 800 mennesker, og selvom I er på strandcamping, har vi også opholdsstue med TV, stort køkken samt et vaske- og tørrerum. 

Der er naturligvis topmoderne toiletfaciliteter, hvor I kan benytte vores handicaptoilet, bad, familiebade og børnebaderum.

Desuden kan I købe kolonialvarer og drikkevarer i vores butik.

​​

Skriv til os på info@sonderborgcamping.dk eller ring på 74 42 41 89 for at høre mere og bestille plads til jeres By & Strand Camping.​

Seneste nyheder​

Adresseinfo​

Marina Allé 4A
​6400 Sønderborg

​CVR: ​​37240591​

Kontaktinfo​

Telefon: 74 42 41 89 

Telefontid: 9.00-11.00 & 14.00-17.00

​E-mail: ​​​info@sonderborgcamping.dk

banner_gul_99x32

stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2 stjerne (farve) 2

Vurderet 5 ud af 5 stjerner på baggrund af 318 anmeldelser på Google og Facebook