Strandcamping på en dejlig ø med mange aktiviteter

Hold strandcamping på Sønderborg Camping i Jylland. 

Vi er en familievenlig campingplads for campister i alle aldre. I kan også leje hytter året rundt. Vi ligger på øen Als i Sønderjylland, og derfor kan du næsten altid se vand, uanset hvor du er.

Der er børnevenlige badeforhold, og I skal blot gå 300 meter for at komme hen på den bløde og varme sandstrand. I kan også surfe og sejle, når I er på strandcamping. Og skulle det blæse fra den ene side, så kan I altid bade på den anden side af øen.

Kombiner cafelivet med strandcamping

​Vi tilbyder en dejlig strandcamping, hvor der er mange muligheder for naturoplevelser, udflugter og cykelture. Der er kun omkring 20 kilometer til grænsen, så I kan også køre til Tyskland. Men I kan også besøge Sønderborg, som er kun 5-10 minutters gang væk.

 

​Byen byder på mange historiske minder, og I kan samtidig tage på shopping. Desuden er der en perlerække af restauranter og små hyggelige fortovscafeer.​

Anmeldelser fra nogle af vores skønne gæster​

Campingplads med en skøn beliggenhed

Sønderborg Camping, er en mindre men rolig plads, den har en skøn beliggenhed nær marinaen, samt strandpromenaden som fører direkte til byen. Servicebygningerne ernydelige og rene. Dog vær OBS på at der er blå flag ved stranden, på strækningen og hunde derfor ikke er velkomne på standen.

Stine Madsen​

Gåafstand til vandet og byen

Rigtig god beliggenhed med gåafstand til vandet og byen. Fine toilet, køkken og bad forhold. Flotte hytter. Pladsen hører til i den dyre ende og den mangler lidt hygge. Det kunne f.eks være afskærmning med buske, små hække, blomster eller lignende. Rar og venlig betjening. En ok oplevelse.

Susanne Nielsen

God oplevelse for førstegangs-campister

Som første gangs campister i telt var det alt i alt god oplevelse gode faciliteter dog bør nævnes at køleskabe/frys til telt og hyttebruger var alt for småt.

Marianne Andersen

God placering ved centrum og strand

God placering i forhold centrum og strand. Butikken har ikke så stort sortiment.

Fine hytter med køkken og bad.

Line Riis

Se flere anmeldelser på Google

Moderne faciliteter og veludstyret kiosk

​Selve pladsen kan rumme 800 mennesker, og selvom I er på strandcamping, har vi også opholdsstue med TV, stort køkken samt et vaske- og tørrerum.

Der er naturligvis topmoderne toiletfaciliteter, hvor I kan benytte vores handicaptoilet, bad, familiebade og børnebaderum. Desuden kan I købe kolonialvarer og drikkevarer i vores butik.

​​

Skriv til os på info@sonderborgcamping.dk eller ring på 74 42 41 89 for at høre mere og bestille plads til jeres By & Strand Camping.​

Ring: 74 42 41 89

Telefontid: 9.00 - 11.00 & 14.00 - 17.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@sonderborgcamping.dk 

Sønderborg By & Strand Camping

CVR: 37240591

Marina Allé 4A, 6400 Sønderborg​

Klik her for rutevejledning

white-facebook-fill2

Her ligger vi