Campingferie tæt på strand, by og naturoplevelser

Sønderborg Camping i Jylland er det perfekte sted for en rolig og dejlig campingferie, og det er uanset, om du er ung eller gammel. 

Vi tilbyder campingferie på en venlig familieplads, hvor der er mindre end 200 meter til Sønderborg Sydstrand i Sønderjylland. Der er børnevenlige badeforhold, men der er også gode muligheder for at surfe og sejle. Du kan for eksempel nyde et godt glas øl eller rødvin ved en af cafeerne i den gamle havn. Og der er kun 20 kilometer til grænsen.

​Campingpladsen ligger på øen Als, hvor der masser af muligheder for udflugter, naturoplevelser og cykelture under jeres campingferie. Uanset hvor du er på øen, kan du næsten altid se vand. Du kan bade på vestsiden, hvis det blæser det fra øst, og omvendt. Og vi har en legeplads med hoppepude til børnene.

Anmeldelser fra nogle af vores skønne gæster​

Campingplads med en skøn beliggenhed

Sønderborg Camping, er en mindre men rolig plads, den har en skøn beliggenhed nær marinaen, samt strandpromenaden som fører direkte til byen. Servicebygningerne ernydelige og rene. Dog vær OBS på at der er blå flag ved stranden, på strækningen og hunde derfor ikke er velkomne på standen.

Stine Madsen​

Gåafstand til vandet og byen

Rigtig god beliggenhed med gåafstand til vandet og byen. Fine toilet, køkken og bad forhold. Flotte hytter. Pladsen hører til i den dyre ende og den mangler lidt hygge. Det kunne f.eks være afskærmning med buske, små hække, blomster eller lignende. Rar og venlig betjening. En ok oplevelse.

Susanne Nielsen

God oplevelse for førstegangs-campister

Som første gangs campister i telt var det alt i alt god oplevelse gode faciliteter dog bør nævnes at køleskabe/frys til telt og hyttebruger var alt for småt.

Marianne Andersen

God placering ved centrum og strand

God placering i forhold centrum og strand. Butikken har ikke så stort sortiment.

Fine hytter med køkken og bad.

Line Riis

Se flere anmeldelser på Google

Stor campingplads med moderne faciliteter

​Vi har plads til 800 mennesker, og der er for eksempel en opholdsstue med TV, stort køkken samt et vaske- og tørrerum.  ​Der er endvidere topmoderne toiletfaciliteter med handicaptoilet, bad, familiebade og børnebaderum. Og du kan købe kolonialvarer, is, slik, vand, øl og vin samt mange andre varer i butikken.

Kontakt os på e-mail info@sonderborgcamping.dk eller telefon 74 42 41 89.

Ring: 74 42 41 89

Telefontid: 9.00 - 11.00 & 14.00 - 17.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@sonderborgcamping.dk 

Sønderborg By & Strand Camping

CVR: 37240591

Marina Allé 4A, 6400 Sønderborg​

Klik her for rutevejledning

white-facebook-fill2

Her ligger vi