FORTRYDELSESRET OG REFUSION

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

Du kan vælge mellem basis, flex eller premium. Valget skal tages i bookingsøjeblikket. Det vil ikke være muligt at skifte til en anden ydelse efter første indbetaling.

Vilkår for ændring af ophold

  1. Med Basis har du ikke mulighed for at ombooke, afbestille eller få pengene tilbage for din booking, hvis du bliver forhindret.
  1. Med flex kan du ombooke og afbestille indtil 30 dage før ankomst. Vi gør dog opmærksom på at der er et administrationsgebyr på kr. 100,- pr. ændring, pr. booking. Ændring af opholdet kan kun ske skriftligt og er først gældende fra den dag, den er udlejeren i hænde. Beløbet på Flex pakken tilbagebetales ikke ved ombooking eller afbestilling.
  2. Med Premium kan du ombooke og afbestille helt indtil kl. 12.00 dagen før ankomst. Vi gør dog opmærksom på at der er et administrationsgebyr på kr. 100,- pr. ændring, pr. booking. Ændring af opholdet kan kun ske skriftligt og er først gældende fra den dag, den er udlejeren i hænde. Beløbet på Premium pakken pakken tilbagebetales ikke ved ombooking eller afbestilling.
Ved ændring af en booking forstås annullering, ændring af overnatningstype eller datoerne for dit ophold. Du er naturligvis altid velkommen til at ændre antal personer eller andre tilkøb uden at skulle betale et administrationsgebyr. Vi gør opmærksom på, at basis, flex og premium er en dynamisk ydelse som udregnes efter totalbeløbet for dit ophold.

Fortrydelsesret

Vi gør opmærksom på at jeres booking ikke er omfattet af Forbrugeraftalelovens regler om fortrydelsesret. Salg af overnatning (hytter, sommerhuse, camping mm.) er omfattet af en særlig undtagelsesbestemmelse i Forbrugeraftalelovens prgf 18 stk 2 nr 12. Den foretagne booking er således ikke omfattet af en 14 dages fortrydelsesret.

BETALING

Forudbetaling for Standplads

  • Rate på 25% betales ved booking.
  • Rate på restbeløbet betales senest 30 dage før ankomst. Ved reservation senere end 30 dage før ankomst, betales det fulde beløb ved booking.

Forudbetaling for udlejningsenhed

  • Rate på 50% betales ved booking.
  • Rate på restbeløbet betales senest 30 dage før ankomst. Ved reservation senere end 30 dage før ankomst, betales det fuldebeløb ved booking.

Anmeldelser fra nogle af vores skønne gæster​

Campingplads med en skøn beliggenhed

Sønderborg Camping, er en mindre men rolig plads, den har en skøn beliggenhed nær marinaen, samt strandpromenaden som fører direkte til byen. Servicebygningerne ernydelige og rene. Dog vær OBS på at der er blå flag ved stranden, på strækningen og hunde derfor ikke er velkomne på standen.

Stine Madsen​

Gåafstand til vandet og byen

Rigtig god beliggenhed med gåafstand til vandet og byen. Fine toilet, køkken og bad forhold. Flotte hytter. Pladsen hører til i den dyre ende og den mangler lidt hygge. Det kunne f.eks være afskærmning med buske, små hække, blomster eller lignende. Rar og venlig betjening. En ok oplevelse.

Susanne Nielsen

God oplevelse for førstegangs-campister

Som første gangs campister i telt var det alt i alt god oplevelse gode faciliteter dog bør nævnes at køleskabe/frys til telt og hyttebruger var alt for småt.

Marianne Andersen

God placering ved centrum og strand

God placering i forhold centrum og strand. Butikken har ikke så stort sortiment.

Fine hytter med køkken og bad.

Line Riis

Se flere anmeldelser på Google

Ring: 74 42 41 89

Telefontid: 9.00 - 11.00 & 14.00 - 17.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@sonderborgcamping.dk 

Sønderborg By & Strand Camping

CVR: 37240591

Marina Allé 4A, 6400 Sønderborg​

Klik her for rutevejledning

white-facebook-fill2

Her ligger vi