Oplevelser og aktiviteter

visitsonderborg-logo

Alssund Golfklub

Alssunds ny 18-hullers golfbane ved Gunstrup. Banen ligger ved hovedvej 8 mellem Augustenborg og Fynshav. ca. 8 km fra Sønderborg.​

Benniksgaard Golf Center

På Benniksgaard Golf Center kommer du til at spille på en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner. Den ligger i et let kuperet landskab lige ned til Flensborg fjord, og dermed er rammerne for en fantastisk golfoplevelse til stede. For spisende gæster er rammerne også helt unike. I lyse rum med højt til loftet eller fra terrassen, altid med udsigt til fjorden, kan du nyde alt fra en kop kaffe til en 5 retters menü med udsøgte vine.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Benniksgaard Golf Center.​

Sønderborg Revyen

Givskud Løvepark

Givskud Zoo er en statsanerkendt zoologisk have, der har det formål:


  • at formidle dyr og naturforståelse
  • at bevare truede dyr
  • at bidrage til forskning i dyrenes biologi

​Legoland

Tag en tur med Dragen i Kongeborgen, men husk at holde på hat og briller.
Sæt dig bag rattet i en bil i Trafikskolen. Klarer du køreprøven får du et kørekort (for børn mellem 8 og 13 år).


I Minibådene er du både kaptajn og styrmand. Er du modig nok til en tur ned ad vandfaldet i LEGO® Canoe?

Orion Planetarium

Velkommen under Orion Planetariums stjernekuppel. Her kan du gå på opdagelse i universet, trygt tilbagelænet i en behagelig planetariestol. Planetariets multimedie-forestillinger kombinerer videoklip og lysbilleder fra 24 diasapparater med stjerneprojektioner fra den specielle Skymaster-stjerneprojektor. Det avancerede 6-kanals lydsystem fuldender oplevelsen.​

Universe Science Park

Tag familien med til Universe, og oplev Sønderjyllands største og sjoveste oplevelsespark. I 2018 åbner vi dørene til vores helt nye Ball Factory, hvor I sammen kan lege, gå på opdagelse og udfordre hinanden i et væld af indendørs aktiviteter. I kan også glæde jer til at paraglide i VR eller en hæsblæsende flugt fra månestationen i vores 5D-simulator.

Vi ses til finurlige og forbløffende oplevelser i Universe.​

Tak for din interesse for en af Danmarks smukkeste egne - det sydøstlige hjørne af Sønderjylland.

På de kommende sider vil vi give dig et indblik i nogle af de mange kvaliteter, vi har at byde på - f.eks. den enestående beliggenhed direkte ved havet, den fantastisk uspolerede natur og den utroligt spændende historie. Ligeledes præsenterer vi dig for det varierede udbud af store og små attraktioner og aktiviteter, som er med til at give dig og din familie en god ferieoplevelse.​

Anmeldelser fra nogle af vores skønne gæster​

Campingplads med en skøn beliggenhed

Sønderborg Camping, er en mindre men rolig plads, den har en skøn beliggenhed nær marinaen, samt strandpromenaden som fører direkte til byen. Servicebygningerne ernydelige og rene. Dog vær OBS på at der er blå flag ved stranden, på strækningen og hunde derfor ikke er velkomne på standen.

Stine Madsen​

Gåafstand til vandet og byen

Rigtig god beliggenhed med gåafstand til vandet og byen. Fine toilet, køkken og bad forhold. Flotte hytter. Pladsen hører til i den dyre ende og den mangler lidt hygge. Det kunne f.eks være afskærmning med buske, små hække, blomster eller lignende. Rar og venlig betjening. En ok oplevelse.

Susanne Nielsen

God oplevelse for førstegangs-campister

Som første gangs campister i telt var det alt i alt god oplevelse gode faciliteter dog bør nævnes at køleskabe/frys til telt og hyttebruger var alt for småt.

Marianne Andersen

God placering ved centrum og strand

God placering i forhold centrum og strand. Butikken har ikke så stort sortiment.

Fine hytter med køkken og bad.

Line Riis

Se flere anmeldelser på Google

Ring: 74 42 41 89

Telefontid: 9.00 - 11.00 & 14.00 - 17.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@sonderborgcamping.dk 

Sønderborg By & Strand Camping

CVR: 37240591

Marina Allé 4A, 6400 Sønderborg​

Klik her for rutevejledning

white-facebook-fill2

Her ligger vi