Om pladsen​

Sønderborg Camping er det perfekte sted for en rolig og dejlig ferie uanset om du er ung eller ældre, det er en venlig familieplads, som ligger midt i Sønderborg.​​

Sønderborg Sydstrand ligger mindre end 200 meter fra campingpladsen, en rigtig lækker strand hvor der er meget børnevenlige badeforhold, der er også gode muligheder for at surfe og sejle.


Er du til shopping, så er der kun 10 min. gang til selve Sønderborg centrum.

Her er også masser af restauranter og små hyggelige fortovscafeer. Ved den gamle havn kan du sidde ved en af cafeerne og nyde et godt glas øl eller rødvin.

På øen Als er der masser af muligheder for udflugter, naturoplevelser og ikke mindst et væld af cykelture/cykelruter. På pladsen er der moderne faciliteter med plads til 800 personer.


Der findes en butik på campingpladsen, hvor du bl.a kan købe kolonialvarer, is, slik, vand, øl og vin samt mange andre varer. Der er moderne toiletfaciliteter med familiebade, handicaptoilet og bad, samt børnebaderum.​​

Anmeldelser fra nogle af vores skønne gæster​

Campingplads med en skøn beliggenhed

Sønderborg Camping, er en mindre men rolig plads, den har en skøn beliggenhed nær marinaen, samt strandpromenaden som fører direkte til byen. Servicebygningerne ernydelige og rene. Dog vær OBS på at der er blå flag ved stranden, på strækningen og hunde derfor ikke er velkomne på standen.

Stine Madsen​

Gåafstand til vandet og byen

Rigtig god beliggenhed med gåafstand til vandet og byen. Fine toilet, køkken og bad forhold. Flotte hytter. Pladsen hører til i den dyre ende og den mangler lidt hygge. Det kunne f.eks være afskærmning med buske, små hække, blomster eller lignende. Rar og venlig betjening. En ok oplevelse.

Susanne Nielsen

God oplevelse for førstegangs-campister

Som første gangs campister i telt var det alt i alt god oplevelse gode faciliteter dog bør nævnes at køleskabe/frys til telt og hyttebruger var alt for småt.

Marianne Andersen

God placering ved centrum og strand

God placering i forhold centrum og strand. Butikken har ikke så stort sortiment.

Fine hytter med køkken og bad.

Line Riis

Se flere anmeldelser på Google

​Der er opholdstue. Stort køkken, vaske- og tørrerum.


Selvfølgelig er der en legeplads for børnene, med en stor hoppepude, så der er masser af muligheder for et skønt ophold.

​​Sønderborg ligger på øen Als. Det er en hyggelig by med mange historiske minder, og kun ca. 20 km fra den dansk/tyske grænse.

På Als har du masser af aktivitetsmuligheder, medbring cyklen, der er mange kilometer skønne stier og veje at udforske.

Uanset hvor du er på øen kan du næsten altid se vand, så blæser det fra øst kan du bade på vestsiden og omvendt.​

Ring: 74 42 41 89

Telefontid: 9.00 - 11.00 & 14.00 - 17.00

Du er også velkommen til at sende os en mail:

info@sonderborgcamping.dk 

Sønderborg By & Strand Camping

CVR: 37240591

Marina Allé 4A, 6400 Sønderborg​

Klik her for rutevejledning

white-facebook-fill2

Her ligger vi