Aktiviteter​

Alssund Golfklub
Alssunds ny 18-hullers golfbane ved Gunstrup. Banen ligger ved hovedvej 8 mellem Augustenborg og Fynshav. ca. 8 km fra Sønderborg. info:

Benniksgaard Golf Center kommer du til at spille på en af Danmarks smukkest beliggende golfbaner. Den ligger i et let kuperet landskab lige ned til Flensborg fjord, og dermed er rammerne for en fantastisk golfoplevelse til stede. For spisende gæster er rammerne også helt unike. I lyse rum med højt til loftet eller fra terrassen, altid med udsigt til fjorden, kan du nyde alt fra en kop kaffe til en 5 retters menü med udsøgte vine.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Benniksgaard Golf Center. info:

​​

Sønderborg Revyen
Kære publikum.
Jeg håber, at vi igen til næste år, kan leve op til Jeres forventninger igen.
Revydirektør
Leif Maibom

Hjemsted Park
Hjemstedvej 60 - DK-6780 Skærbæk
Tlf. +45 74 75 08 00 info:

Givskud Løvepark

Givskud Zoo er en statsanerkendt zoologisk have, der har det formål:
at formidle dyr og naturforståelse
at bevare truede dyr
at bidrage til forskning i dyrenes biologi. info:

Legoland
Tag en tur med Dragen i Kongeborgen, men husk at holde på hat og briller.
Sæt dig bag rattet i en bil i Trafikskolen. Klarer du køreprøven får du et kørekort (for børn mellem 8 og 13 år).
I Minibådene er du både kaptajn og styrmand.
Er du modig nok til en tur ned ad vandfaldet i LEGO® Canoe? info:


Orion Planetarium
Velkommen under Orion Planetariums stjernekuppel. Her kan du gå på opdagelse i universet, trygt tilbagelænet i en behagelig planetariestol. Planetariets multimedie-forestillinger kombinerer videoklip og lysbilleder fra 24 diasapparater med stjerneprojektioner fra den specielle Skymaster-stjerneprojektor. Det avancerede 6-kanals lydsystem fuldender oplevelsen. info:

​​

Danfoss Universe er en oplevelsespark spækket med levende naturfænomener, spændende teknik og sjove aktiviteter. Her kan hele familien tilbringe en underholdende og inspirerende dag og tilmed blive klogere på naturens kræfter, videnskabens forunderlige verden og den teknik, der gør vores hverdag lettere. Men her skal der arbejdes for underholdningen.

Om Sønderborg Slot: Masser af historie præger dette slot, det kan bl.a. nævnes at det blev grundlagt som en brog i den sidste halvdel af 1100-tallet. Det var i denne store borg at Christian 2. sad som fange i årene 1532-49. Slottet er absolut et besøg værd.​ info:

Tak for din interesse for en af Danmarks smukkeste egne - det sydøstlige hjørne af Sønderjylland. På de kommende sider vil vi give dig et indblik i nogle af de mange kvaliteter, vi har at byde på - f.eks. den enestående beliggenhed direkte ved havet, den fantastisk uspolerede natur og den utroligt spændende historie. Ligeledes præsenterer vi dig for det varierede udbud af store og små attraktioner og aktiviteter, som er med til at give dig og din familie en god ferieoplevelse.

Seneste nyheder​

HVEM ER VI?​

Sønderborg Camping

CVR: ​37240591​

​​Ringgade 7
​6400 Sønderborg