Camping ved skøn strand og historiske minder​

Sønderborg Camping er det perfekte sted for en rolig og dejlig campingferie i Jylland, uanset om du er ung eller gammel. Sønderborg Camping er i det hele taget en venlig familieplads på øen Als, som ligger i Sønderjylland.

Mange muligheder for udflugter, når du er på camping

​Sønderborg Sydstrand ligger mindre end 200 meter fra Sønderborg Camping. Det er en lækker strand, hvor der er meget børnevenlige badeforhold. Der er også gode muligheder for at surfe og sejle. Der er endvidere masser af muligheder for udflugter, naturoplevelser og ikke mindst et væld af cykelruter. Du kan næsten altid se vand. Og når det blæser fra øst, kan du bade på vestsiden, og omvendt.

Der er kun 5-10 minutters gang til Sønderborg centrum, hvis du er til shopping. Her er masser af restauranter og små hyggelige fortovscafeer. Og du kan sidde ved en af cafeerne ved den gamle havn og nyde et godt glas øl eller rødvin. Det er samtidig en hyggelig by med mange historiske minder, og der er blot 20 kilometer til grænsen.

Velassorteret butik og topmoderne toiletfaciliteter

​Sønderborg Camping har plads til 800 personer. Der findes en velassorteret butik på campingpladsen, hvor du blandt andet kan købe morgenbrød, kolonialvarer, is, slik, vand, øl og vin.

Der er topmoderne toiletfaciliteter med handicaptoilet, bad, familiebade og børnebaderum. Desuden er der opholdsstue med fjernsyn, stort køkken samt vaske- og tørrerum. Vi har selvfølgelig en legeplads med hoppepude.

Kontakt Sønderborg Camping på telefon​ ​​7​4 42 41 89​​ eller på ​​​info@sonderborgcamping.dk for at bestille plads.​

Seneste nyheder​

HVEM ER VI?​

Sønderborg Camping

CVR: ​37240591​

​​Ringgade 7
​6400 Sønderborg