dk-flag​  uk-flag  de-flag  facebook-logo

Se og oplev: sandstrand 200 m.

Historisk bycentrum 1 km.

Dybbøl Mølle: 3,5 km.

Mini Nyhavn - Gammel Havn cafe/restauranter 1 km.​

Wi-fi Hotspot

Butik/Reception Åbningstid:

Mandag til Søndag Kl. 8.00 til 18.00​

Fredag åben til Kl. 20.00

Middagslukket fra 12.00 til 14.00

Strandcamping på en dejlig ø med mange aktiviteter

Hold strandcamping på Sønderborg Camping i Jylland. Vi er en familievenlig campingplads for campister i alle aldre. I kan også leje hytter året rundt. Vi ligger på øen Als i Sønderjylland, og derfor kan du næsten altid se vand, uanset hvor du er.

Der er børnevenlige badeforhold, og I skal blot gå 300 meter for at komme hen på den bløde og varme sandstrand. I kan også surfe og sejle, når I er på strandcamping. Og skulle det blæse fra den ene side, så kan I altid bade på den anden side af øen.

Kombiner cafelivet med strandcamping

​Vi tilbyder en dejlig strandcamping, hvor der er mange muligheder for naturoplevelser, udflugter og cykelture. Der er kun omkring 20 kilometer til grænsen, så I kan også køre til Tyskland. Men I kan også besøge Sønderborg, som er kun 5-10 minutters gang væk. 

​Byen byder på mange historiske minder, og I kan samtidig tage på shopping. Desuden er der en perlerække af restauranter og små hyggelige fortovscafeer.

Moderne faciliteter og veludstyret kiosk

​Selve pladsen kan rumme 800 mennesker, og selvom I er på strandcamping, har vi også opholdsstue med TV, stort køkken samt et vaske- og tørrerum. 

Der er naturligvis topmoderne toiletfaciliteter, hvor I kan benytte vores handicaptoilet, bad, familiebade og børnebaderum. Desuden kan I købe morgenbrød, kolonialvarer og drikkevarer i vores butik.

Skriv til os på info@sonderborgcamping.dk eller ring på 74 42 41 89 for at høre mere og bestille plads til jeres strandcamping.​

Seneste nyheder​

Adresseinfo​

Ringgade 7

​6400 Sønderborg​

​CVR: ​​37240591​

Kontaktinfo​

Vurderet 4.6 ud af 5 stjerner på baggrund af 45 anmeldelser på Facebook

Sønderborg By & Strand Camping

Ringgade 7
6400 Sønderborg